Område VEST - Social- og sundhedsassistent til internt vikarkorps på Kollektivhuset

28 timer ugentlig pr. 1. maj 2019. Den, vi søger skal indgå i et internt vikarkorps som aftenvagt og have vagter i alle afdelinger på Kollektivhuset incl. hver 2. weekend.

Vi søger en medarbejder, der kan magte en meget uforudsigelig arbejdsdag, der kan betyde forskellige kolleger, borgere og pårørende hver dag.

Vi vægter høj faglighed og tværfagligt sparring og samarbejde med centersygeplejersker, sygeplejersker i afdelingerne, de sosu.uddannede kolleger samt specialister tilknyttet Kollektivhuset.

Vi tilbyder indflydelse og medansvar i opgaveløsningen, fagligt velfunderede kolleger og god introduktion.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

24. marts 2019.

Samtaler forventes afholdt medio uge 13, 2019.

Yderligere oplysninger

om stillingen kan indhentes hos centerleder Helle Dreisig på 89 15 88 06.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk