Område SYD – Sundhedsfaglig medarbejder med delvis vagtplanlæggerfunktion til Huset Nyvang

Huset Nyvang søger en kollega - med sundhedsfaglig baggrund, med delvis vagtplanlægger funktion. Stillingen er på 35 timer og du skal påregne arbejde hver 4. weekend.

Vi søger en kollega, der har lyst til at indgå i en særlig jobfunktion. Du skal delvis indgå i samarbejdet med det øvrige plejepersonale og delvis have en vagtplanlæggerfunktion. Denne funktion skal du dele med en kollega, som i forvejen har funktionen. Du må gerne have erfaring inden for begge områder. Vi ser også gerne, du har lyst til at tage uddannelsen som forflytningsvejleder. Du skal have lyst til, at arbejde ud fra borgerens behov og ønsker, og være en del af de aktiviteter, der er på stedet.

Huset Nyvang er et nyetableret center, beliggende i et roligt villakvarter i den nordvestlige del af Randers by. Huset Nyvang er et moderne, demensegnet plejehjem med plejeboliger og fællesarealer, som skaber de bedste forudsætninger for at fortsætte det levede liv.
Huset Nyvang rummer en spændende nytænkning i form af sammenbygningen med en stor ny daginstitution, hvilket giver et spændende potentiale i generationsmøder, hvor børn og ældre i en lang række situationer har glæde af hinanden. Generationer mødes og ”byen i byen” er med til at skabe et levende hus, og øge livsglæden hos den enkelte beboer i hverdagen.

Vi søger en kollega, som

 • har lyst til at arbejde inden for demensrådet, og gerne har erfaring. Du skal kunne arbejde selvstændigt inden for dit kompetenceområde
 • har evner til håndtere en til tider kompleks arbejdsdag, og som selvstændigt kan træffe beslutninger
 • er fagligt velfunderet og reflekterende
 • har lyst til at deltage i møder, temadage og andre personalemæssige tiltag
 • har lyst til det tværfaglige samarbejde
 • kan dokumentere basis kompetencer i Nexus eller lignende system.
 • besidder særlig kompetencer inden for kommunikation og selvtilrettelæggelse af arbejdet
 • har gode evner til at kunne prioritere opgaver og være fleksibel i de opgave, der er i hverdagen
 • gerne har erfaring med at arbejde i SD-tjenestetid.

Vi kan tilbyde dig

 • en spændende stilling med mulighed for faglig udvikling
 • kolleger, som gerne vil den gode trivsel, og er engagerede
 • en stilling, som indebærer ansvar

Praktiske informationer

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
For yderligere informationer, kontakt centerleder Cate Karlstad på 29 37 20 74.
Samtaler forventes afholdt 27. marts 2019.
 

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk