Område VEST - Social- og sundhedsassistent til udekørende natcenter

Stillingen er som udgangspunkt på 28 timer om ugen. Dine ønsker til timetal og vagtplan vil blive taget i betragtning, gruppen kører som udgangspunkt efter en 5-2 model.

Da en af vores kolleger har valgt at søge nye udfordringer, søger vi nu en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i Randers kommunes udekørende natcenter.

Natcenteret har base på Kollektivhuset i Randers NV, og løser både planlagte og akutte opgaver hos borgere i hele Randers kommune. Medarbejdergruppen består af sosu-hjælpere, sosu-assistenter og sygeplejersker, som møder ind sammen og løser opgaverne i et tværfagligt fællesskab. Natcenteret er en rigtig spændende arbejdsplads, hvor der er mulighed for tæt tværfagligt samarbejde og stor selvstændighed i opgavevaretagelsen. Hver enkelt medarbejder kører alene rundt i kommunen, men da mange opgaver skal løses i samarbejde, mødes man ofte med kolleger i løbet af natten. Der er hver nat en koordinator på arbejde, som besvarer alle nødkald og planlægger opgaverne i løbet af natten, så de der kører ude har ro til at varetage besøgene.

Vi tilbyder

  • Højt fagligt niveau med tæt samarbejde mellem faggrupper.
  • Stor selvstændighed i arbejdet
  • Et spændende job, hvor ikke to nætter er ens.
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til samarbejdet og hjælper hinanden.
  • Medindflydelse på din vagtplan.

Kvalifikationer vi søger

  • Du skal være service minded
  • Kunne bevare Overblik i pressede situationer
  • Bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • Have høj faglighed og ønske at udvikle dig fagligt.
  • Have kørekort

Løn og arbejdsvilkår

Ansættelsesforhold og aflønning i henhold til gældende overenskomst

Hvis du har spørgsmål

til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til natcenterleder Annette Sørensen på tlf. 89 15 88 08 eller på mail: annette.sorensen@randers.dk

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Ansættelsesforhold

fastansættelse i nattevagt. Timetal som udgangspunkt 28 timer efter 5-2 model.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

24. marts 2019.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk