Område SYD – Social- og sundhedsassistent til et barselsvikariat - Vorup plejehjem

Stillingen er i blandede dag- og nattevagter på 27 timer ugentligt med nattevagt hver anden weekend. Ønsker du kun at arbejde i nattevagter, så er det også en mulighed, dog vil timetallet så ændre sig til 20 timer pr. uge. Vikariatet er planlagt frem til 31. december 2019, det kan muligvis forlænges.

På Vorup Plejecenter arbejder vi med borgeren i centrum. Vi ønsker en ny kollega der kan samarbejde med det øvrige personale omkring at drage pleje og omsorg for husets beboere og være med til at sætte et yderligere fokus på at højne kvaliteten i plejen.

Vorup Plejecenter er et plejecenter med 62 boliger, fordelt på både ældreboliger, plejeboliger, plejeboliger til demente, samt en aflastningsstue. Huset er opdelt i 3 teams, hvor dag- og aftenvagterne primært er tilknyttet et team. I nattevagten arbejdes der som assistent på tværs i hele huset. Der løses opgaver af varierende karakter i alle vagtlag.

Om natten har vi to typer af nattevagter. En vagt der befinder sig på centret, og en vagt der kører som flyver mellem Vorup Plejecenter og Tirsdalens Plejehjem, hvor man hjælper efter behov på begge centre.
Det er en forventning, at du kan indgå i begge typer af vagter.

Vi ønsker at du, som assistent

 • Kan medvirke til at løfte og udvikle fagligheden i samarbejde med vores sygeplejersker og social- og sundhedshjælpere
 • Er reflekterende og nysgerrig på måden opgaverne bliver løst, og samarbejder med både social- og sundhedshjælpere og sygeplejersker om dette.
 • Er opmærksom på hvad der rør sig i teamet og giver feedback på dette
 • Har erfaring med eller interesse for den ældre demente borger
 • Arbejder motiverende og anerkendende
 • Vil det gode samarbejde og viser engagement
 • Har overblik og kan prioritere opgaverne

Vi tilbyder

 • Stor variation og bredde i typen af opgaver.
 • Indflydelse på eget arbejde
 • Engagerede kollegaer, der prioriterer et højt fagligt niveau.
 • Et motiverende og positivt arbejdsmiljø.
 • Mulighed for sparring
 • Tværfagligt samarbejde

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Henvendelse

kan ske til centerleder Kirsten Lykke Nissen tlf. 89 15 28 20.

Ansøgning med relevante bilag skal sendes elektronisk.

Frist

21. marts 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 2. marts 2019.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk