Skov- og landskabsingeniør med ansvar for drift af byparker og idrætsanlæg

Ønsker du et spændende og udfordrende job, så er det måske dig vi søger

Kultur- og fritidsafdelingen i Randers Kommune søger pr. 1. maj 2019 en medarbejder til at forestå driften af de kommunale byparker og idrætsanlæg.
Stillingen hører til i kultur- og fritidsafdelingen, der er en del af forvaltningen Sundhed, Kultur og Omsorg, som har til huse i administrationsbygningen på Laksetorvet.

Jobbet

Kultur- og fritidsafdelingen har driftsansvaret for syv byparker og for 46 udendørs idrætsanlæg til fodbold, tennis, atletik mv.

Driftsbudgettet for området er på ca. 19 mio. kr.

Plejen af byparker og idrætsanlæg er udliciteret, og består dels af en fast basispleje og dels af mulighed for supplerende pleje.

Du skal løse følgende opgaver

Føre tilsyn med og kvalitetssikre driften af de kommunale bypark- og idrætsanlæg, og have den daglige kontakt til og dialog med udførere, leverandører og brugere.

Håndtere borgerhenvendelser vedrørende de kommunale bypark- og idrætsanlæg.

Udarbejde langsigtede drifts- og vedligeholdelsesplaner og prioritere anvendelsen af midlerne til supplerende pleje.

Derudover forventer vi, at du indgår i løsningen af kultur- og fritidsafdelingens øvrige arbejdsopgaver, herunder deltager i tværgående projekter.

Vi forventer at

Du har relevant faglig uddannelse eller erfaring med de nævnte områder. Du har erfaring inden for administration og projektledelse, og har bredt kendskab til det grønne område samt gerne med specifik viden om drift af græsbaner – eller du er villig til efteruddannelse på dette område.

Du er effektiv, systematisk, kreativ, selvstændig, initiativrig og omstillingsparat, og at du ser muligheder frem for begrænsninger.

Du er åben og imødekommende med lyst og evne til borgerkontakt og professionel dialog. Du kan arbejde selvstændigt, men er også en teamplayer, der bidrager til kultur- og fritidsafdelingens udvikling.

Du har en god skriftlig og mundtlig formuleringsevne, og du er fortrolig med anvendelse af IT.

Du har kørekort til personbil og kan stille egen bil til rådighed

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende job
  • Engagerede og samarbejdsvillige kollegaer
  • En travl arbejdsplads med en venlig og uformel omgangsform
  • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst
  • Flextid

Arbejdskultur i Kultur og fritidsafdelingen

I kultur- og fritidsafdelingen har vi et højt ambitionsniveau og vi stiller store krav til hinanden. Vi forventer dygtige og engagerede medarbejdere, som alle yder deres bedste. Samtidig gives medarbejderne de bedst mulige rammer, så disse forventningerne kan imødekommes.

Vores faglighed, samarbejde, ordentlighed samt en god kommunikation er de bærende elementer i vores samarbejde med borgere og fritidsbrugere.
Du bliver en del af kultur- og fritidsafdelingens team på 16 medarbejdere, som i dag består af medarbejdere som administrerer folkeoplysningsloven, kultur-, fritid- og idrætskonsulenter, havnefoged samt en journaliststuderende.

I kultur- og fritidsafdelingen er der gode muligheder for indflydelse og udvikling samt faglig sparring.

Oplysninger og ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kultur- og fritidschef Claus Engstrup telefon 51 56 28 24 eller breddeidrætskonsulent Jesper Jakobsen telefon 51 56 20 20.

Ansøgning

med relevant dokumentation modtages kun via ansøgeportalen på www.randers.dk senest torsdag den 21. marts 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 26. marts 2019 mellem kl. 12-16.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune hører kulturområdet under Sundhed, Kultur og Omsorg. Vi arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. På kulturområdet samarbejder vi med frivillige og foreninger, arbejder inden for kunst- og kulturområdet og har ansvaret for bibliotekerne i kommunen og for kulturinstitutioner som Værket og Museum Østjylland. Vi er medarbejdere med en række forskellige funktioner. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk