Medhjælper søges til dejlige børn i nordbyen i Randers

Har du lyst til en udfordrende hverdag?

Børnehuset Jennumparken søger en pædagogmedhjælper på 30 t/u med tiltrædelse 01.04.19 eller snarest derefter. Stillingen er på nuværende tidspunkt til ansættelse i vuggestue afdelingen.

Børnehuset Jennumparken hører under Dagtilbud Midt i Randers kommune og består af 3 børnehavestuer med i alt 44 børn og 4 vuggestuer med i alt 44 børn. Vores beliggenhed er tæt ved naturskønne områder.

Vores værdigrundlag bygger på fællesskab og respekt, hvilket gennemsyrer den måde, vi møder børnene på. Dette betyder bl.a., at vi arbejder med en differentieret tilgang til læring, hvor didaktikken tager udgangspunkt i børnenes udvikling og interesser. Den daglige praksis er funderet i ICDP, ligesom anerkendelse og ressourcesyn er fast integreret i hverdagen. Som medhjælper hos os, får du mulighed for at være med til at skabe et solidt fundament, hvor børnene kan udvikle sig og hvor trivsel og omsorg er i højsædet.

Vi søger en medhjælper der har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-6 år, og som gerne vil have erfaring med dette arbejde. De vigtigste kompetencer som pædagogmedhjælper er, at du er nærværende omsorgsfuld og kan arbejde i børnehøjde.

Herudover er det vigtigt at du har følgende kompetencer

  • Er mødestabil og loyal
  • Er selvstændig, initiativrig og fleksibel
  • Har såvel overblik for gruppen, som øje for det enkelte barn
  • Kan forholde dig undrende og åbent til egen praksis
  • Kan bidrage positivt til samarbejdet med forældre og kollegaer

Vi kan tilbyde

  • Kollegaer, der er fagligt velfunderede og som værdsætter humor
  • En udfordrende hverdag, hvor 2 dage sjældent ligner hinanden
  • Plads til at du selv kan sætte dit aftryk på aktiviteter og planlægning

     
Hvis du kan se dig selv i ovenstående og måske endda kan tilbyde os noget, vi ikke lige vidste - vi stod og manglede, så send os en ansøgning via linket senest 18. februar 2019. Samtaler forventes afholdt den 28. februar 2019

Har du spørgsmål

kan du kontakte pædagogisk leder Bente Kannegaard på mail bente.davidsen.kannegaard@randers.dk, eller mobil 30 34 52 80.

Løn og ansættelsesvilkår

er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.

Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest, samt evt. referencer fra tidligere arbejdssted.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers har vi 5 dagtilbud med både vuggestuepladser og børnehavepladser samt et antal selvejende og private institutioner. Herudover findes der 2 børnebyer, som er sammenlagte børnehaver og skoler. Der er desuden ca. 200 dagplejere. Arbejdet i institutionerne retter sig mod at sikre alle børns læring, udvikling og trivsel. Det gør vi i samarbejde med forældrene til de ca. 5500 børn, som har plads i institutioner og dagpleje. 97 % af alle børn går i dagtilbud. Institutionerne er således et solidt fundament for at sikre, at alle børn kommer godt fra start, og får de bedste muligheder. Vi kan tilbyde indsatser, som er ressourceorienterede og som bygger på forskning og viden. Det giver muligheden for høj faglig kvalitet. Kom og blive en del af vores fællesskab!

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk