Område NORD - Sundhedfaglige medarbejdere til Distrikt Åbakken

Dygtige SSA/SSH 28 t/u i aftenvagt med mulighed for blandede vagter dag/aften

Distrikt Åbakken søger sundhedsfaglige medarbejdere - aftenvagter, - social og sundhedsassistenter eller social og sundhedshjælpere pr. 1. april 19 eller snarest derefter, - 28 timer/uge – der kan også blive tale om blandede vagter dag/aften med et anderledes timetal.

Distrikt Åbakken har base på Center Åbakken i Øster Tørslev. Distriktet er et stort geografisk område, som dækker fra Havndal til Harridslev og på tværs fra Mellerup til Kærby både dag og aftenvagt. Vi tilbyder en arbejdsplads med kolleger der vægter samarbejde og gode relationer højt. Alle tager ansvar, og de forskellige medarbejderes kompetencer sættes i spil, til gavn for kerneopgaven. Vi arbejder ud fra Randers Kommunes værdier – ordentlighed, forskellighed, udvikling, frihed og åbenhed.

Vi søger vi medarbejdere der:
  • Er fleksible, omstillingsparate og kan arbejde selvstændigt i et tværfagligt team
  • Kan prioritere opgaver og se muligheder.
  • Er ansvarsbevidst og kan lide faglige og personlige udfordringer, - udfordringer hvor tingene ikke altid er lige til!
  • Har engagement og er faglig kompetent, arbejder og udvikler efter Randers Kommunes kompetence og udviklingsprofil for assistenter og hjælpere.
  • Har fokus på kerneopgaven
  • Medvirkende til vores gode arbejdsmiljø og gode kommunikation.
  • Er loyal over for borgerne, kollega og ledelse
  • Har godt kendskab til IT og omsorgssystemet Nexus
  • Har kørekort

Yderligere oplysninger kan indhentes hos distriktsleder Lene Brøbech – 8915 8902.

Ansøgning elektronisk med relevant data senest 20/2 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 22/2 19 og indkaldelse vil ske pr. mail.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk