Vikar for ergoterapeut

Vikar for ergoterapeut

Vi søger en vikar for vores ergoterapeut hurtigst muligt og frem til den 30. april 2019, med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 30 timer per uge.

Du bliver en del af vores trænende terapeutteam på 4 ergoterapeuter og 14 fysioterapeuter fordelt på centrene Rosenvænget, Møllevang og Åbakken.

Derudover er der et hjælpemiddel/forflytningsteam på 5 ergoterapeuter.

Du vil få primær base på center Rosenvænget, sammen med 3 andre ergoterapeuter. Vi er et team med fagligt kompetente og engagerede kolleger med mange års erfaring fra genoptræning. Samarbejde og faglig sparring med de andre kolleger indgår som en naturlig del af din hverdag.

Vores neurologiske team består af 2 fysioterapeuter og 2-3 ergoterapeuter. Teamet mødes hver uge, og koordinerer opgaver og har faglig sparring.
 

Arbejdsopgaverne er primært

  • genoptræning af borgere efter Sundhedslovens §140 - på avanceret niveau indenfor neurologiske diagnoser
  • genoptræning af borgere efter Servicelovens §86,1 og Sundhedslovens §140 - på både basis og avanceret niveau indenfor diagnoserne KOL, hjerte, kræft og kronikere
  • rehabilitering og tværfaglig samarbejde og sparring med plejepersonalet
     

Vi forventer, at du

  • har relevant faglig erfaring
  • har erfaring med dysfagi screening
  • er engageret og har gode samarbejdsevner, både med borgere, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere
  • kan prioritere og bevare overblikket i pressede situationer.

Da træning også foregår i borgernes eget hjem, skal du have gyldig kørekort.

Samtaler forventes afholdt den 25. februar 2019.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk