IT Contract Manager

i IT og Digitalisering

Er du serviceorienteret og god til dialog med brugere og leverandører? Kan du sikre en effektiv kontrakt- og licensstyring? Har du forretningsmæssig forståelse, teknisk flair og gode formuleringsevner? Så kan du blive Contract manager i IT & Digitalisering.

Hvem er vi?

Vi betjener kommunens forvaltninger og mere en 225 institutioner samt hjemmearbejdspladser.

I alt forsyner vi ca. 8.000 medarbejdere og ca. 10.000 folkeskoleelever med IT-arbejdspladser, applikationer og IT-services. Samtidig er vi en aktiv medspiller på at digitalisere arbejdsgange og processer i kommunen. Vi er 45 medarbejdere fordelt på 3 grupper, der tager sig af IT-support, Server & Infrastruktur og Digitalisering & Sikkerhed.

Hovedparten af vores IT-løsninger udvikles og vedligeholdes af eksterne leverandører.

Om jobbet

Vi søger en engageret Contract Manager med interesse for IT-kontrakter. Kontrakterne dækker bl.a. over konsulentaftaler, supportaftaler, licensaftaler og sourcing-aftaler.

Som IT Contract Manager får du ansvar for kontraktstyring og arbejder i feltet mellem indkøb, forretning, IT-leveranceapparatet og leverandører. Du styrer processen for IT-kontrakters livscyklus sikkert igennem med et tæt samarbejde med en lang række interessenter.

Dine opgaver bliver at

  • Sikre et komplet overblik over IT-kontraktporteføljen så evt. dobbeltanskaffelser undgås og at kontrakter evt. genudbydes/opsiges
  • Sikre at leverandørerne lever op til kontrakternes indhold, herunder rapportering vedr. kontrakternes økonomi og forbrug
  • Udarbejde og kvalitetssikre tilbudsmateriale i samarbejde med forretningen
  • Sikre at kontrakter gøres tilgængelige for kommunens forvaltninger i bl.a. kommunens e-handelssystem
  • Løbende effektivisering og professionalisering af kommunens processer for IT Contract Management i form af bl.a. udarbejdelse af standarder, principper og rammeværk
  • Ad-hoc analyser af kontrakter og forbrug med henblik på at identificere potentielle besparelser og forbedringsområder
  • Støtte forvaltninger og institutioner i afklaring af kontraktlige og kommercielle problemstillinger i relation til IT-kontrakter.

Du refererer til chefen for IT & Digitalisering.

Din profil

Du har erfaring med at være den drivende kraft på IT Contract Management og har opnået gode resultater fra en lignende stilling på enten kunde- eller leverandørsiden. Du har måske en relevant kandidatuddannelse og en bred forretnings- og it-forståelse.

Du er dreven bruger af Office-pakken, primært Word og Excel.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med SKI-aftaler.

Du er en stærk forhandler med evnen til at finde balancen mellem at udfordre, forbedre og eksekvere, og du bygger stærke relationer til både interne og eksterne interessenter gennem samarbejde og kommunikation.

Du har sans for detaljen, når opgaven kræver det, er nøjeregnende og ambitiøs på kommunens og egne vegne. Du kan holde mange bolde i luften på en gang, samtidig bevarer du overblikket og har fokus på fremdrift og de langsigtede løsninger. Du arbejder selvstændigt, men er også en holdspiller, der trives sammen med kolleger med forskellige kompetencer og baggrund og deltager aktivt i at skabe samarbejde og et godt arbejdsklima.

Vi tilbyder

Et job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver med stor kontaktflade til interne og eksterne interessenter, et stort ansvar og et mandat, der matcher. Du bliver en del af en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på professionalisme, arbejdsglæde og løbende kompetenceudvikling.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har cirka 8.500 medarbejdere. Vi arbejder efter byrådets Vision. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Stabene arbejder på et højt fagligt niveau og understøtter én samlet organisation, en helhedsorienteret ledelse og udvikling. Stabene består af Politik, Jura og Kommunikation, som sorterer under kommunaldirektøren. Stabene Personale & HR, Økonomi, IT & digitalisering sorterer under økonomidirektøren. Vi er i alt cirka 200 medarbejdere

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk