Hjælpemiddelvisitator

Ergoterapeut eller fysioterapeut søges til spændende arbejdsplads i Randers Kommune

Visitationsenheden søger erfaren hjælpemiddelvisitator 35-37 t/uge pr. 1. april 2019 i et årsvikariat

Hvem er du

Du er uddannet ergoterapeut eller fysioterapeut. Du er beslutningsparat og kan kombinere dine faglige idealer med den praksis og lovgivning du møder. Du har en bred viden og erfaring som sagsbehandler fra hjælpemiddelområdet. Kørekort har du, og forhåbentlig også en visitatoruddannelse eller tilsvarende efteruddannelse. Du trives med at have en udadvendt og koordinerende rolle i en hverdag som er dynamisk og med rigtig mange samarbejdspartnere. Du trives også i travlhed og lader dig ikke skræmme af ventelister, som skal væk.

Du er beslutningsparat og kan kombinere dine faglige idealer med den praksis og lovgivning du møder. Du har en bred viden og meget gerne erfaring som sagsbehandler fra hjælpemiddelområdet. Vi satser på at du er fagligt ambitiøs, og er på én gang både teamspiller og selvstændigt arbejdende. Du har det ligesom os andre: du trives i driften, men vil samtidigt hellere end gerne tage del i faglig udvikling og udvikle din faglighed gennem komplicerede sager. Og så er du ikke mindst optaget af den rehabiliterende tilgang til borgerne.

Hvad er Randers

En dejlig by, lige nord for Aarhus og lige syd for Aalborg, men helt sin egen! Nem at komme til og med en skøn natur. Kuperet som var det Sydeuropa. Randers Kommune er kendetegnet ved en god personalepolitik og et dejligt arbejdsklima!

Og hvem er så vi i Visitationsenheden

Vi er en dynamisk og fagligt ambitiøs arbejdsplads. Vi er godt 35 ansatte og varetager størstedelen af myndighedsfunktionen i Omsorg. I Randers Kommune mener vi det med rehabilitering alvorligt og er i gang med en større gentænkning af vores indsatser. Her spiller myndighedsområdet en væsentlig rolle. En forandring som du vil kunne være med til at præge!

Stillingen hører organisatorisk til Hjælpemiddelgruppen. Den består pt. af 11 medarbejdere, som varetager sagsbehandling og afgørelser i forhold til hjælpemidler, forbrugsgoder, biler og boligindretning. Vi samarbejder på tværs af vores specialområder: siddestillinger, lejring, kommunikation, demens, børnehjælpemidler, handicapbiler, kommunikation, boligindretning og bariatri. Du vil komme til at løse opgaver i forhold til ansøgninger om hjælpemidler og forbrugsgoder. Gruppen er et arbejdskollektiv, hvor man både dyrker sin specialviden og løser opgaver på tværs.

Vi har et tæt samarbejde med andre dele af myndighedsområdet både i vores egen forvaltning og i andre forvaltninger, især socialforvaltningen.

Hos os kan du få

  • Et selvstændigt job med høj grad af ansvar og vid kompetence
  • Sparring med engagerede kolleger
  • Fleksible arbejdstider og selvtilrettelæggelse af arbejdsopgaver
  • Et arbejdsfællesskab kendetegnet ved en uformel omgangstone, humør og sociale traditioner
  • En arbejdsplads på byens tidligere kaserne, med nem adgang til E45

Der vil blive indhentet straffeattest. Du meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål:

Line Folsgaard Petersen, Leder af Visitationsenheden, telefon 89 15 25 51 eller mobil 29 36 22 50

Karin Breiner Henriksen, Hjælpemiddelvisitator, telefon 89 15 25 59

Ansøgning sendes elektronisk senest torsdag den 21. februar. kl. 23.59. Der afholdes samtaler mandag den 25. februar.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk