Lærer, der brænder for at arbejde med inklusion til Vestervangsskolen

Ansættelse fra 1. marts 2019 - eller snarest derefter.

Vil du være med til at udvikle skolens mellemrumstilbud – ”Mini-huset”?

Har du lyst til at blive en del af en engageret personalegruppe, og er du professionel, energisk og fagligt optaget så er det måske dig, vi har brug for.

Vestervangsskolen er en folkeskole med elever fra 0. – 9. klasse beliggende i Randers NV. Vi har 110 ansatte og ca. 950 elever fordelt på 3 – 6 spor på forskellige årgange. Vi er lige nu i gang med at opbygge et nyt pædagogisk lærings og ressourcecenter, med fokus på at få bragt de forskellige vejleders kompetencer i spil på bedst mulig vis.

Vi søger en lærer – gerne med specialpædagogisk erfaring, der vil være med til at løfte opgaven omkring udviklingen af vores mellemrumstilbud – mini-huset.

"Minihuset” er et tilbud for mellemtrinnets elever med særlige behov. Her får eleverne i en kortere eller længere periode tilbudt et særligt tilrettelagt forløb, der kan have forskellig karakter så som et fagligt forløb, et social forløb, aflastning mv.

Den fysiske placering af tilbuddet er i et lille hus beliggende ved siden af skolen. Selve indretningen er tilpasset elevgruppen.

Vi skal bruge en lærer, som brænder for mellemtrinselever med særlige behov. Du skal kunne navigere i en varieret hverdag med elevernes mange forskellige udfordringer og behov, hvorfor det er vigtig, at du vægter gode og respektfyldte relationer til elever, forældre og kolleger højt.

Hvorfor os

 • Fordi skolen er en god arbejdsplads i udvikling og forandring.
 • Fordi vi er imødekommende, fleksible og arbejdsomme.
 • Fordi vi giver plads til at du kan sætte dit præg på Vestervangsskolen.
 • Fordi vi tager fat om udfordringer og er løsningsfokuseret.
 • Fordi vi vil, at Vestervangsskolen skal være en endnu bedre skole.
 • Fordi vi vil, at børnene trives og udvikler sig.

Hvorfor dig

 • Fordi du er uddannet lærer, har eller har interesse for at arbejde i det specialpædagogiske felt.
 • Fordi du kan håndterer pædagogiske problemstillinger og læse dem konstruktivt, anerkendende og inkluderende
 • Fordi du brænder for dit job og smiler undervejs.
 • Fordi du ønsker at være tovholder, og indgå i et tæt samarbejde med ledelsen omkring udvikling af skolen mellemrumstilbud.
 • Fordi du ønsker at arbejde i en koordinerende funktion med ansvar for indsatser for den enkelte elev.
 • Fordi du er synlig og skaber gode samarbejdsrelationer internt som eksternt.
 • Fordi du har god pædagogisk indsigt, og gerne bidrager med holdbare løsningsforslag.
 • Fordi du tør være eftertænksom og i tvivl.
 • Fordi du kan være rolig og velovervejet - også når det ”blæser”.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen og skolen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk afdelingsleder Trine Vasegaard tlf. 21 48 90 21 eller skoleleder Elsebeth Andersen tlf. 22 15 79 24.

Ansøgningen skal sendes senest torsdag den 21. februar 2019

Der afholdes ansættelsessamtaler tirsdag den 26. februar fra klokken 14.00

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Alle uanset køn, etnisk baggrund opfordres til at søge.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen – læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament – både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk