Område SYD - Social- og sundhedsassistent til Ældreboligerne Thors Bakke

Ældreboligerne Thors Bakke søger social- og sundhedsassistent til barselsvikariat. Stillingen er på 34 timer ugentligt og med blandede dag- og aftenvagter med arbejde hver 3. weekend. Ansættelsen er barselsvikariat pr. 1. marts 2019 eller snarest muligt - til og med maj 2020.

Ældreboligerne Thors Bakke består af 49 ældreboliger inkl. to selvindskrivningspladser med mulighed for kald. Vi værner om at skabe et trygt sted med en god atmosfære for vores beboere.

Vi arbejder med respekt for den enkelte og med at styrke selvbestemmelsen samt evnen til at leve et meningsfuldt liv under mottoet: Dit Liv – Hele livet.
Trives du med alsidige opgaver i dit arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel for vores borgere hele døgnet? Kan du lide tempo og udfordringer? Er du faglig kompetent og imødekommende?
Så har vi måske dit næste job?

Vi søger en social- og sundhedsassistent, som

  • arbejder sundhedsfremmende og rehabiliterende
  • har en høj faglighed, tænker i helhed og ønsker at arbejde med helhedspleje.
  • er positiv og har en anerkendende tilgang til jobbet
  • ser muligheder frem for begrænsninger
  • arbejder disciplineret, ansvarsbevidst og systematisk med opgaverne
  • er saglig, målrettet og struktureret
  • har stærke IT-kundskaber
  • er fleksibel og vil et hus, hvor arbejdet er i konstant bevægelse og udvikling
  • kan bidrage til en super spændende gruppedynamik og har lysten til succes.


Du vil blive en del af en positiv, engageret og fagligt kompetent personalegruppe. En arbejdsplads, hvor kompetenceudvikling, trivsel og succes er nøgleord i arbejdet, for at vi kan levere den bedste service til vores borgere. Du vil komme til at arbejde på et center med nye moderne fysiske rammer, hvor borgeren er i fokus. Der vil blive arbejdet ud fra den rehabiliterende tankegang, hvor borgerens behov og ressourcer har første prioritet.

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerleder Mie Boye på tlf. 89 15 81 51

Ansøgningsfrist

Vi skal have modtaget din ansøgning elektronisk med relevante bilag senest den 27. januar 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 30. januar 2019.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Søger du job i Randers Kommune, og bor du her ikke, så går du måske med tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent, Mari-Louise Olsson Hattesen på 20465374 eller velkommen@randers.dk og hør, hvad Randers kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.velkommen.randers.dk