Lærer til Langå Skole

En dygtig og ambitiøs lærer til Langå Skole

Langå Skole er en dynamisk folkeskole med ca. 500 elever. Vi har tradition for et stærkt og tæt forældresamarbejde. I Randers Kommune arbejder vi med afsæt i skolen for alle. Herunder synliggørelse af læring og trivsel, professionelle læringsfællesskaber, inkluderende og motiverende læringsmiljøer. De tre områder er tæt forbundet, og vi arbejder systematisk med elementer i alle tre områder.

Vi søger en dansk-, engelsk- og gerne musiklærer, som er fagligt velkvalificeret, kompetent klasseleder, udviklingsorienteret og ønsker at arbejde inkluderende og tør sætte sig selv i spil i forhold til kolleger, elever og forældre. Vi forventer en engageret indsats og en positiv indstilling til samarbejdet i alle skolens fællesskaber. Vi har en spændende og god skole, hvor der er plads til mangfoldighed og ambitioner. Se mere på vores hjemmeside.

Vi forventer, at du

  • kan varetage undervisningen i dansk i indskolingen, engelsk og gerne musik
  • har en klar, tydelig og anerkendende klasseledelse
  • formår at skabe faglige udfordringer for alle elever
  • har gode relations- og samarbejdskompetencer
  • vil tage aktiv del i arbejdet med at skabe en god skole.


Vi tilbyder desuden

  • en skole med engagerede og fagligt kompetente lærere og pædagoger, der er optaget af at gøre en forskel for eleverne
  • et godt arbejdsmiljø, hvor vi har en positiv og anerkendende tilgang til de opgaver, vi skal løse
  • et godt samarbejde lærere, pædagoger, ledelse, forældre og skolebestyrelse imellem
  • alle nyansatte tilbydes desuden at blive en del af et netværk på tværs af skolerne i Randers Kommune. Der vil bl.a. være mulighed for erfaringsudveksling samt intro til skoletjenester m.m.


Stillingen er på fuldtid.

Løn sker efter gældende overenskomst og ansættelsen er fra 1.januar 2019. 

Yderligere informationer
Se mere på vores hjemmeside, eller ring 89 15 40 20 og få en snak med viceskoleleder Keld Fihl eller skoleleder Morten Jakobsen. Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi et af Randers Kommunes attraktive hjørner.

Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning senesttorsdag den 22. november.

Vi afholder samtaler onsdag den 28. november.

Vedlæg venligst relevante bilag, uddannelsesbevis, udtalelser og angiv gerne referencer.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen – læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament – både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.