IT-support-elev

Har du lyst til at være IT-support-elev i en IT og digitaliseringsafdeling, hvor tempoet er højt, ikke to dage ens og hvor løsning af IT problemer står øverst på listen?

Så er IT-support-elev hos Randers Kommune måske noget for dig.

Som IT-support-elev kommer du til at arbejde med support af PC-arbejdspladser, opsætning, konfiguration, fejlsøgning, vagt i servicedesk, vedligeholdelse af nuværende systemer og implementering af nye systemer. Du skal arbejde i administration og på skoler og bliver en del af et velfungerende team med et godt arbejdsmiljø. Du får indflydelse på din arbejdsdag og du får mange udfordringer.

Arbejdstid og løn
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Du får løn i henhold til gældende overenskomst mellem Dansk Metal og Kommunernes Landsforening. Hvis du er fyldt 25 år, udgør månedslønnen for tiden 20.847,17 kr. Hvis du er fyldt 21 år, udgør månedslønnen 17.974,75 kr. Hvis du er under 21 år, udgør månedslønnen 13.120,00 kr.

Om dig
Du er moden, selvstændig og serviceminded. Du har gåpåmod og er god til at samarbejde. Vi forventer, at du trives med nye udfordringer og mange skiftende opgaver.

For at blive elev hos os skal du have gennemført grundforløbet i IT-support.

Få mere at vide
Ring til leder Lars Bertelsen på tlf. 89 15 17 50 hvis du vil vide mere om at være IT-support-elev hos Randers Kommune.

Ansættelssamtaler afholdes i uge 51.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har cirka 8.500 medarbejdere. Vi arbejder efter byrådets Vision. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Stabene arbejder på et højt fagligt niveau og understøtter én samlet organisation, en helhedsorienteret ledelse og udvikling. Stabene består af Politik, Jura og Kommunikation, som sorterer under kommunaldirektøren. Stabene Personale & HR, Økonomi, IT & digitalisering sorterer under økonomidirektøren. Vi er i alt cirka 200 medarbejdere