Ambitiøs lærer til Hornbæk Skole

En spændende stilling som matematik-og F/K lærer med start hurtigst muligt

Hornbæk Skole i Randers søger en dygtig og engageret matematik- , biologi- og F/K lærer med start hurtigst muligt.

En af vores dygtige lærere har fået andet arbejde, og vi tilbyder derfor en spændende stilling med undervisning primært i udskolingen. Vi søger en fagligt kompetent lærer, der kan understøtte skolens ambition om at bibeholde et højt fagligt niveau samt skabe gode læringsfællesskaber. Det nuværende skema indeholder også undervisning i biologi. Det er derfor en fordel, såfremt du kan varetage den undervisning. En del af vores udskolingslærere arbejder med spændende profillinjer, som vi selv har udviklet. Her er der plads til at skabe en variation i skoledagen og arbejde med faglige mål på en helt anden måde, end vi normalt gør.

Hornbæk Skole er en folkeskole med ca. 500 elever samt ca. 50 dygtige medarbejdere. Vi har fokus på elevernes trivsel, læring og et højt fagligt niveau. Vi er kendetegnet ved en god trivsel, et godt arbejdsmiljø og et givtigt forældresamarbejde. Skolen ligger i Randers Kommune i et naturskønt område vest for Randers og tæt på E45.

Vi forventer, at du
  • Er uddannet lærer med linjefag i matematik og F/K
  • Er ambitiøs og engageret
  • Har meget gode relations- og samarbejdskompetencer
  • Har en klar, tydelig og anerkendende klasseledelse
  • Vil tage aktivt del i arbejdet med at skabe en god skole
  • Formår at skabe faglige udfordringer for alle elever.

Vi tilbyder
  • En god arbejdsplads med stor indflydelse på egen hverdag
  • Et tæt skole/hjem-samarbejde med en aktiv og engageret forældregruppe
  • Dygtige og hjælpsomme kollegaer
  • Mentorordning for nyuddannede lærere.

Stillingen er på fuldtid. Løn sker efter gældende overenskomst, og ansættelsen er snarest muligt. Vi indhenter børne- og straffeattest. Vedlæg venligst relevante bilag, uddannelsesbevis og udtalelser. Angiv gerne referencer.

Ansøgningsfrist
Torsdag den 22. november 2018, kl. 12.00.

Yderligere oplysninger
Ønsker du flere informationer, eller har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte viceskoleleder, Morten Lassen, eller skoleleder, Kim Højer Hansen, på tlf 89 15 42 00.

Du kan læse mere om Hornbæk Skole på skolens hjemmeside.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen – læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament – både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.