Lærer til Nørrevangsskolen

Nørrevangsskolen søger en lærer, som bl.a. skal være en del af vores 10. klassecenter. Stillingen er en fastansættelse på fuld tid og ledig fra 01. januar 2019.

Kan du lide unge mennesker, og brænder du for at uddanne fremtidens borgere? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det dig, vi mangler.

Vi er en skole med en særdeles engageret og faglig kompetent medarbejdergruppe, der vil støtte positivt og konstruktivt op omkring de opgaver, du vil møde. Arbejdsmiljøet er åbent og respektfuldt, præget af engagement med udvikling for øje. Omgangstonen er begejstret, hjælpsom og humoristisk.

Vi søger en lærer med en faglig baggrund, der kan kvalificere skolens ambition om af opretholde et højt fagligt niveau og har viden om, hvordan børns læring bedst støttes. En lærer, der med god indsigt og forståelse for elevernes læringsforudsætninger, kan skabe undervisningssituationer, der øger fagligheden og de sociale kompetencer hos det enkelte barn.

Skemaet, som vi ønsker dækket, indeholder dansk, samfundsfag og engelsk i vores tiendeklasses-center, engelsk i to af vores 9. klasser og engelsk i en af vores 5. klasser.

Skulle der være et enkelt eller to af ovenstående fag, der passer dig dårligt, og vil du hellere undervise i drengeidræt og måske svømning på 3. og 4. klassetrin, så vil dette også være en mulighed.

Nørrevangsskolen er en skole der ligger lige midt i nordbyen af Randers. Skolen er klyngeopdelt.

Randers Kommunes 10. klasses center og Team Danmark eliteidrætsskole ligger her side om side med 0. – 9. klasserne.

Yderligere oplysninger
Du kan finde oplysninger om skolen på www.noerrevangsskolen.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte skoleleder Martin Hyldgaard på tlf. 89 15 43 79 / 29 72 52 25 eller viceskoleleder Knud Bendixen på tlf. 89 15 43 78 for yderligere informationer.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 21. november inden midnat.

Ansøgningen sendes via officielt link på Randers Kommunes hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 48.

Alle uanset køn, etnisk baggrund m.v. opfordres til at søge.

Stillingen er omfattet af reglerne for 3 måneders prøvetid.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen – læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament – både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.