Barselsvikariat som uddannelsesvejleder til UU Randers

Barselsvikariat som uddannelsesvejleder til UU Randers

Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers søger uddannelsesvejleder til barselsvikariat

Da en af vores ungevejledere skal på barsel, søger vi en medarbejder til 10-måneders vikariat.

Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers (UU Randers) har til opgave at vejlede unge om valg af ungdomsuddannelse og erhverv fra 7. klasse og frem til de fylder 30 år. I UU Randers sætter vi en ære i at levere vejledning af høj kvalitet og gøre en forskel for de unge, vi arbejder med. Det betyder, at vi hele tiden søger ny viden, ser kritisk på egen praksis og søger nye veje sammen med vores samarbejdspartnere.

UU Randers udgør, sammen med Jobcenterets unge-team, Ungdommens Uddannelseshus Randers (UUR), indgangen til kommunen for alle uddannelsessøgende og potentielt uddannelsessøgende mellem 15 og 29 år. UUR har til huse i lokaler på Tradium på Vester Alle i Randers.

UU Randers er organiseret i tre områder

  • Grundskolen, der arbejder med de unge fra 7. – 10. klasse,
  • Ungevejledningen, som arbejder med de 15- 25 årige unge
  • Specialområdet, som arbejder med unge på specialskoler og STU- området.


Barselvikariatet er forankret i ungevejledningen. De primære arbejdsopgaver vil være

  • Uddannelsesvejledning af unge i alderen 15-17 år, der ikke er i gang med en ungdomsuddannelse,
  • Målgruppevurderinger til Produktionsskolen og KUU,
  • Etablere praktikker for unge, der ikke er i ungdomsuddannelse,
  • Opsøgende uddannelsesvejledning til unge i alderen 18-25 år,
  • Vagter i Modtagelsen, hvor man afholder samtaler med unge, der søger uddannelseshjælp,
  • Administrative opgaver knyttet til fagsystemet Uv-vej.


Ansøgere med dokumenteret arbejdserfaring med uddannelsesvejledning og gerne erfaring med ungevejledning vil blive foretrukket. Det skyldes, at man skal være i stand til at etablere gode og effektive samarbejdsrelationer både med de unge, men i høj grad også med kommunale samarbejdspartnere, ungdomsuddannelser og erhvervsliv.

Foruden gode samarbejdsevner forventes det, at man kan arbejde selvstændigt, struktureret og kan kommunikere klart i både skrift og tale. Som person skal man have et positivt menneskesyn, være fleksibel og brænde for at skabe løsninger, der gør en forskel for de unge.

Det er ønskeligt, at man har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Ligeledes vil det være en klar fordel med en påbegyndt (eller evt. afsluttet) diplomuddannelse i vejledning.

Som medarbejder i UU Randers bliver man del af en medarbejdergruppe bestående af 22 ambitiøse kollegaer, der er engagerede i at vejlede og støtte unge mennesker i forhold til at gennemføre en uddannelse. Alle medarbejderne har øje for at drage omsorg for hinanden i en hektisk hverdag, hvor det eneste stabile er forandringer.


Ansøgningsfrist
28. maj 2018.
 

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er vi i alt cirka 8.500 medarbejdere, der arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Social og Arbejdsmarked dækker over både socialt udsatte, handicap, psykiatri og arbejdsmarkedsområdet i Randers Kommune. Vi er både en myndighed, der gennem en korrekt og sikker sagsbehandling, bevilger ydelser til borgere. Og så er vi en bred vifte af medarbejdere, der gennem specialpædagogiske, socialfaglige og arbejdsmarkedsrettede indsatser støtter borgere i at få en bedre hverdag og klare sig mest muligt selv. Vi arbejder tværfagligt – og tæt sammen med andre forvaltninger for at sikre en helhedsorienteret og koordineret indsats.