Område Nord - Fysioterapeut til Trænings- og Aktivitetscenter Åbakken

Fysioterapeut til barselsvikariat

Vi søger en fysioterapeut til et barselsvikariat i perioden 1. september 2018 til den 1. marts 2019 – med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 32 timer per uge.

Du bliver del af et team, der dagligt består af 3 fysioterapeuter, 2-3 ergoterapeuter og 1 social og sundhedsassistent. På centret varetager vi genoptræning efter Sundhedslovens §140, hvor vi primært varetager medicinske, ortopædkirurgiske og neurologiske genoptræningsplaner. Derudover varetager vi også genoptræning efter servicelovens §86,1 og vedligeholdende træning efter §86,2.

Dine primære arbejdsopgaver bliver planlægning og udførsel af primært vedligeholdende træning efter servicelovens §86,2 – eksempelvis træning i træningsmaskiner på hold eller individuelt, siddende gymnastik, cirkeltræning, udegruppe, samt kreative og sociale aktiviteter. I stillingen vil der i mindre omfang være genoptræning. Træningen foregår primært på Træningscenter Åbakken, men der kan forekomme hjemmebesøg.

Arbejdsopgaver består af

  • fysioterapeutisk undersøgelse, vurdering og træning af borgere individuelt eller på hold
  • rehabilitering og tværfagligt samarbejde med plejen
  • rådgivning og vejledning i henhold til diagnose
  • dokumentation i omsorgssystem

Vi forventer, at du

  • kan varetage og har erfaring med holdtræning
  • er effektiv og præcis i dokumentationen af dit arbejde, både skriftligt og mundtligt
  • er hurtig til at tilegne dig ny viden
  • er engageret og har gode samarbejdsevner, både med borgere, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere
  • er fleksibel i din tilgang til arbejdet, har en positiv tilgang og ser muligheder frem for begrænsninger
  • kan prioritere og bevare overblikket i pressede situationer

Vi forventer desuden, at du er igangsættende i forhold til planlægning og afvikling af aktiviteter og træning, samt at du kan fastholde og udvikle ressourcer hos den enkelte borger. Det er en fordel, hvis du har erfaring med vedligeholdende træning.
Du bliver en del af et team med fagligt kompetente og engagerede kolleger med mangeårig erfaring. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med mulighed for faglig udvikling, herunder indflydelse på egen hverdag.

Ansættelsessamtaler afholdes den 27. juni 2018.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos Trænings- og aktivitetsleder Line Møller Kristiansen på tlf. 89 15 20 20


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.