Viceskoleleder til Grønhøjskolen

Viceskoleleder til skole i fremdrift

Grønhøjskolen er en dejlig skole med gode udenoms faciliteter og skøn natur beliggende i det nordøstlige hjørne af Randers Kommune.

Skolen har 420 elever, hvoraf de 60 børn går i specialklasserækken Tørring Skole.

En spændende skole i god faglig udvikling.

Vi sætter barnets læring i centrum, således at hvert enkelt barn skal lære så meget som muligt. Læring bygger hos os på fire ligeværdige søjler. At blive så dygtig som muligt i alle fag – at kunne håndtere fagene også i praksis – at blive dygtig til at begå sig i sociale sammenhænge og at blive et helt og livsdueligt menneske.

Vi har fire værdiord, som vi gerne vil leve efter: relationer, dannelse, ordentlighed og livsduelighed.

Vi har en aftale med Randers Byråd om, at vi skal arbejde på at blive endnu dygtigere fagligt, vi vil skabe den røde tråd fagligt og socialt op igennem skolen og vi vil blive gode til at støtte og medinddrage vore elever. Tre mål, vi har de næste to år til at forfølge.

Skolen er med i Undervisningsministeriets pulje for løft af svage elever. Vi har i løbet af de sidste par år bevæget os til nu at være en skole, der præsterer over middel i undervisningseffekt. Det er vi stolte af. Der vil vi fortsat være – og vi vil gerne blive endnu bedre. Til det har vi brug for en dygtig viceskoleleder.

Du vil komme til at arbejde sammen med ca. 40 lærere, 20 pædagoger, 2 kantinemedarbejdere, en sekretær, en pædagogisk koordinator for specialklasserne og to ledere.

Ledelsen består på Grønhøjskolen af en SFO/indskolingsleder, en viceskoleleder og skolelederen. Ledelsen på Grønhøjskolen skal arbejde tæt sammen om opgaverne. Vi bestræber os på at være og altid blive et dygtigere professionelt læringsfællesskab.

Du forventes at kunne indgå i dette professionelle fællesskab med administrative færdigheder i brugen af de mange administrative redskaber, der knytter sig til ledelse. Styring af arbejdstid og skema i forbindelse med læreres fravær, samt den daglige økonomiske drift af skolen. En flair for at udnytte vores muligheder og ressourcer på bedst mulige måde.

Du forventes også at kunne indgå i et professionelt fællesskab i forhold til den pædagogiske udvikling på skolen. Vore børn skal blive så dygtige som muligt. Det skal vi ansatte på skolen også have ambitioner om. Vi skal skabe et stærkt fællesskab, med plads til og respekt for mangfoldighed. Sidst men ikke mindst, vil vi gerne have en viceskoleleder, der kan være med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Tillid, respekt og glæde kunne være nøgleord.


Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Peter Sabroe 89 15 46 60 / 25 38 31 67 for nærmere oplysninger og aftale af evt. besøg.


Frist
Tirsdag den 29. maj 2018

Der planlægges ansættelsessamtaler fredag den 1. juni mellem 12 og 16 på Grønhøjskolen. 2. ansættelsesrunde bliver den 8. juni fra klokken 14.00


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har i alt cirka 8.500 medarbejdere, der arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi har fokus på muligheder og løsninger. I Børn og Skole har vi ansvar for driften og udviklingen på en lang række spændende områder. I de kommunale dagtilbud og folkeskoler arbejder pædagoger og lærere med at udvikle børnene både fagligt og socialt. I Børn og Familie yder vi hjælp og støtte til børn og unge med særlige behov og deres familier.