Teknisk Designer elevplads i Udvikling, Miljø og Teknik

Er du initiativrig og kvalitetsbevidst samt har mod på udfordringer?

Kunne du tænke dig en hverdag med mange bolde i luften og med mulighed for at lære rigtig meget inden for faget som Teknisk Designer?

Vi har fra august 2018 en ledig elevplads, hvor du har mulighed for at starte på den første praktikperiode på ca. 6 måneder efter dit grundforløb.

Her vil du blive en del af vores projektteam, i sektionen Bygningsadministration, en sektion under Ejendomsservice i Randers Kommune. Vores opgave er at vedligeholde, forny og udvikle den kommunale bygningsmasse.

Projektteamet er sektionens kreative nerve, som løser mangeartede opgaver relateret til kommunens bygninger og deres brugere.

Arbejdsopgaverne, der udføres i dette team, er mangeartede, og du vil indgå i et samarbejde med arkitekter, bygningskonstruktører og byggetekniker omkring forskellige opgaver relateret til den kommunale bygningsmasse.
Er du interesseret, så send os din ansøgning!

Vi tilbyder dig:
  • en mulighed for at lære rigtig meget inden for faget.
  • at opnå fortrolighed med tegneprogrammet Revit samt flere af Microsoft Office programmerne.
  • at være en del af et godt projektteam, hvor samarbejde og humor er en del af de daglige ingredienser.
  • engagerede arbejdskolleger.
Arbejdstiden er 37 timer ugentlig, og det er en elevstilling. Ansættelsesstart fra august 2018.

Vi forventer, at du har mod på nye opgaver, og at du:
  • er engageret og kan lide at tage ansvar.
  • kan arbejde selvstændigt men også indgå i et team.
  • er initiativrig.
  • er kvalitetsbevidst og ønsker at aflevere et godt produkt.

Løn- og ansættelsesforhold
Elevlønnen fastsættes efter forhandling, efter gældende overenskomst mellem KL og din faglige organisation.

Arbejdssted
Udvikling, Miljø og Teknik, Ejendomsservice, Laksetorvet, i centrum af Randers.

Ansøgning
Ansøgningen skal sendes via Randers Kommunes rekrutteringssystem. Ansøgning og bilag skal være modtaget senest den 4. juni 2018. kl. 23.59. Samtaler afholdes fredag den 12. juni 2018.

Hvis du gerne vil vide mere, kan du ringe til leder af Bygningsadministration, Inge Saugbjerg, på telefon 8915 1589.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har cirka 8.500 medarbejdere. Vi arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Miljø- og teknikområdet i Randers Kommune dækker over en bred vifte af service og opgaver inden for miljø, natur, landbrug, trafik, veje, grønne områder, ejendomsdrift mv. I alt er ca. 600 medarbejdere beskæftiget inden for området, som har et samlet årligt driftsbudget budget på over 300 mio. kr. Vi arbejder hver dag på at vedligeholde og udvikle Randers Kommunes fysiske omgivelser og sikre en korrekt og sikker sagsbehandling. Vi leder efter løsninger og skaber resultater. Vores medarbejderstab spænder vidt – fra ufaglærte til højt specialiserede akademikere. Udgangspunktet for os alle er et fælles fundament, der skaber en klar retning for arbejdet og binder organisationen sammen i et udviklende fællesskab.