Arkitekt til arealforvaltning

Kreativ, innovativ og struktureret arkitekt til arealforvaltning

Kunne du tænke dig et job med kreativitet og nytænkning samt inddragende processer? Opgaver, hvor der skal arbejdes struktureret, indsamles viden og skabes overblik over brugen af de kommunale bygninger. Har du idéer, og kan du se muligheder? Kan du skitsere, projektere og føre tilsyn med ombygninger på de kommunale bygninger? Så er du måske den person, vi mangler.

Vores nuværende medarbejder, med fokus på arealforvaltning, går på barsel, og vi har derfor brug for en udadvendt og proaktiv person til at overtage allerede igangsatte opgaver samt til at udforme nye initiativer på området.

Vi søger en arkitekt eller lignende, gerne med nogle års erfaring. Stillingen er tilknyttet vores projektteam i sektionen Bygningsadministration under Ejendomsservice. Du starter i et barselsvikariat.

Arealforvaltningen arbejder med at optimere brugen af de kommunale bygninger (kloge m²). Vi har overblikket over: ledige bygninger/lokaler, hvem der mangler lokaliteter, og hvilke arealer, der kan optimeres på. Der arbejdes med processer, hvor der samarbejdes med forskellige interessenter i forbindelse med at optimere brugen af de eksisterende bygninger. Der udformes skitser, sagsfremstillinger og evt. udbudsmateriale, hvis der kræves ombygning i forbindelse med projekterne.

Er du interesseret, så send os din ansøgning!

 

Vi kan tilbyde et job, hvor du har mulighed for at:

 • arbejde selvstændigt.
 • samarbejde direkte med fagforvaltninger, institutioner og brugere.
 • være kreativ og innovativ.
 • være en del af Ejendomsservice i Randers Kommune, hvor samarbejde og humor er en del af de daglige ingredienser.
 • være på en god arbejdsplads, med respekt for familieliv og sociale relationer.


Arbejdstiden er 37 timer ugentlig med mulighed for fleksible arbejdstider, og det er en tidsbegrænset stilling. Ansættelsesstart er august 2018 og 1 år frem.

 

Vi forventer, at du er arkitekt eller lign. med relevant faglig baggrund og uddannelse samt, at du:

 • er engageret og kan lide at tage ansvar.
 • kan arbejde selvstændigt men også indgå i et team.
 • er initiativrig, kreativ og nytænkende.
 • er struktureret.
 • har gode formuleringsevner både på skrift og i tale.
 • er erfaren bruger af primært Office-pakken samt behersker Revit.

 

Det vil være en fordel, hvis du:

 • kan udarbejde sagsfremstillinger og kender til det at arbejde i den kommunale verden.
 • er god til grafisk fremstilling.
 • har erfaring inden for styring af processer.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Lønnen fastsættes efter forhandling efter gældende overenskomst mellem KL og din faglige organisation. Der vil evt. kunne forhandles om et kvalifikationstillæg på baggrund af dine kvalifikationer.

 

Arbejdssted

Udvikling, Miljø og Teknik, Ejendomsservice, Laksetorvet, i centrum af Randers.

 

Ansøgning
Ansøgningen skal sendes via Randers Kommunes rekrutteringssystem. Ansøgning og bilag skal være modtaget senest den 25. maj 2018 kl. 23.59. Samtaler afholdes den 7. juni 2018.

Hvis du gerne vil vide mere, kan du ringe til leder af Bygningsadministration, Inge Saugbjerg, på telefon 8915 1589.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har cirka 8.500 medarbejdere. Vi arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Miljø- og teknikområdet i Randers Kommune dækker over en bred vifte af service og opgaver inden for miljø, natur, landbrug, trafik, veje, grønne områder, ejendomsdrift mv. I alt er ca. 600 medarbejdere beskæftiget inden for området, som har et samlet årligt driftsbudget budget på over 300 mio. kr. Vi arbejder hver dag på at vedligeholde og udvikle Randers Kommunes fysiske omgivelser og sikre en korrekt og sikker sagsbehandling. Vi leder efter løsninger og skaber resultater. Vores medarbejderstab spænder vidt – fra ufaglærte til højt specialiserede akademikere. Udgangspunktet for os alle er et fælles fundament, der skaber en klar retning for arbejdet og binder organisationen sammen i et udviklende fællesskab.