Vi er på jagt efter en HR rekrutteringskonsulent

Har du erfaring med HR med et særligt fokus på rekrutteringsområdet? Trives du med at tage fat i kandidater, sparre med ledere og samtidig have styr på struktur og koordinering af processen? Vil du gerne have en stor kommune som arbejdsplads? Så er jobbet måske noget for dig!

I Randers Kommune ønsker vi at sikre en professionel rekrutteringsproces og har fokus på kompetente ledere. Derfor søger vi en HR-konsulent med erfaring inden for rekruttering. Med udgangspunkt i vores HR team bliver du en del af et stærkt hold med brede kompetencer og opgaver inden for HR, som arbejder med udvikling på alle niveauer i organisationen. Vi har fokus på at opnå gode resultater i samarbejde med den øvrige organisation, og der er aktuelt særlig opmærksomhed på:
 • En strategi for rekruttering og kompetenceudvikling
 • Styrkelse af ledelse
 • Fremme af arbejdsglæde og trivsel

Dine opgaver
Du skal agere sparringspartner for de ansættende ledere, hvor du er med til at sikre en effektiv rekruttering af især ledere og specialister. Du har hånd om processen fra a til z - både i forhold til organisationen, kandidater, ansættelsesudvalg m.fl. Du kan fleksibelt understøtte forløbet lige fra de indledende drøftelser, til formulering af stillingsopslag og jobprofiler, gennemførelse af interviews og test til kommunikation med ansøgere og referencetagning m.m.

Da rekruttering og kompetenceudvikling er en strategisk indsats i Randers Kommune, er du løbende med til at opbygge, strukturere og styrke rekrutteringsprocessen i samarbejde med direktørområderne, så en ensartet og professionel tilgang sikres.
Du vil samtidig få indsigt i og berøring med det øvrige HR teams arbejdsopgaver og de naturlige samarbejdsflader i teamet. Du kan for eksempel blive inddraget i samarbejdet om medarbejder- team- og lederudvikling.

Kompetencer og profil
Vi forventer, at du:
 • Har erfaring som HR konsulent med særlig fokus på rekruttering
 • Har en relevant videregående uddannelse
 • Har erfaring med anvendelse af testværktøjer/personprofilanalyser
 • Er samarbejdsorienteret og god til at indgå i forskellige relationer i en stor organisation
 • Er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt

Vi tilbyder
 • Et afvekslende job med en stor kontaktflade
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Rig mulighed for selv at sætte præg på løsning af opgaverne
 • Et miljø med frihed under ansvar og stærk ledelsesopbakning
 • Et kollegialt fællesskab præget af en lun omgangstone og kompetent sparring

Du bliver en del af et fællesskab
Med reference til lederen af HR får du 10 kollegaer i HR- og det personalejuridiske team. Vi arbejder med en bred opgaveportefølje inden for rekruttering, medarbejder- og lederudvikling, personalejura, kompetenceudvikling og arbejdsmiljø. Vi betjener også MED-organisationen, direktion og politikere. Organisatorisk indgår HR-teamet som en del af Personale og HR, der er en af stabsfunktionerne under Økonomidirektøren. Du vil få din base på rådhuset på Laksetorvet i Randers.

Løn- og ansættelsesforhold:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er en fast stilling på fuld tid. Tiltrædelse er den 1. august eller snarest derefter.

Samtaler
Vi afholder første samtalerunde mandag den 11. juni og anden samtalerunde tirsdag den 19. juni. Imellem de to runder gennemfører vi en personprofilanalyse. Du kan finde yderligere oplysninger om Randers kommune, herunder Personale og HR på www.randers.dk. Du kan få yderligere oplysninger om jobbet hos Helle Bonde, leder af HR-teamet, på mobil 5156 2727 eller e-mail: helle.bonde@randers.dk

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har cirka 8.500 medarbejdere. Vi arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Stabene arbejder på et højt fagligt niveau og understøtter én samlet organisation, en helhedsorienteret ledelse og udvikling. Stabene sorterer under kommunaldirektøren og består af Stab for Politik, Kommunikation og Digital Service, Erhverv & Udvikling, Personale & HR og Økonomi. Vi er i alt cirka 300 medarbejdere og arbejder med alt fra personalejura, udvikling af erhvervsliv og borgerservice til økonomi og IT.