Fysioterapeut til ortopædkirurgisk genoptræning og diabetesrehabilitering.

Fysioterapeut søges til Rehabiliteringsenheden i Randers Kommune.

Vi søger en dygtig fysioterapeut med erfaring indenfor ortopædkirurgi og diabetesrehabilitering til en fast stilling på 37 timer/uge fra 1. maj 2018.

Her er afvekslende opgaver, fagligt fokus og sjovt at arbejde. Rehabiliteringsenheden varetager genoptræning efter Sundhedsloven, kronikerforløb indenfor diabetes, lænderyg, KOL, kræft og hjerte samt Ressourceforløb.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har erfaring med eller interesse for diabetesrehabilitering
  • Har erfaring med ortopædkirurgisk genoptræning gerne rygområdet
  • Har erfaring med holdtræning
  • Har en helhedsorienteret tilgang til faget og borgeren.
  • Kan sammensætte et motiverende og effektivt forløb i samarbejde med borger
  • Har gode kommunikationsevner og lyst til teamsamarbejde
  • Kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og har lyst til at tage ansvar
  • Er positiv og åben overfor nye udfordringer.

Arbejdskultur i Rehabiliteringsenheden

I Rehabiliteringsenheden har vi et højt ambitionsniveau og vi stiller store krav til hinanden. Vi forventer dygtige og engagerede medarbejdere, som alle yder deres bedste. Samtidig gives medarbejderne de bedst mulige rammer, så forventningerne nås.

Vores forventningsafstemning, faglighed, samarbejde, ordentlighed og god kommunikation er de bærende elementer i vores samarbejde med borgerne.

Rehabiliteringsenheden er organisatorisk placeret i Sundhedsafdelingen i Sundheds- omsorg og kulturforvaltningen. Rehabiliteringsenheden er en del af Randers Sundhedscenter, som huser både kommunale, regionale, private og frivillige aktører på sundhedsområdet.
Du vil blive en del af Rehabiliteringsenhedens team på 35 medarbejdere, som i dag består af fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejerske, forløbskoordinatorer, jobkonsulenter samt neuropsykolog.

I Rehabiliteringsenheden er der gode muligheder for indflydelse, udvikling, kreativitet samt faglig sparring.
Vi holder af en uformel og humørfyldt omgangstone.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Rehabiliteringsenheden:
Kontaktperson Faglig leder Ellis Pilegaard, telefon 29 10 57 18.

Har ovenstående vakt din interesse, så send ansøgningen med cv og kopi af relevant dokumentation såsom uddannelsesbevis samt autorisation. Stillingen søges elektronisk.
 

Ansøgningsfrist: Onsdag den 7. marts kl. 23.59.

Ansættelsessamtaler: Mandag den 19. marts kl. 8.00-12.00.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.