Medarbejdere til Center for Fritdsmiljøer og Demokrati på Randers Ungdomsskole – til ansættelse 1. april eller før…

Deltid 3 – 6 timer pr. uge

Randers ungdomsskole har fritids- og klubmiljøer fordelt over hele Randers Kommune. Vi søger klubassistenter til vores tilbud

Randers Ungdomsskole søger hurtigst muligt inspirerende og energiskabende medarbejdere, der kan se sig selv som en del af ungdomsskolens samlede opgaveløsning, i et tæt og forpligtende samarbejde med unge i alderen 13 – 18 år.

Er du er let at begejstre og er du samtidig tålmodig og vedholdende? Kan du se dig selv som en betydningsfuld og værdifuld ressource, når det handler om at være med til at skabe fritidstilbud til unge og kan du genkende dig selv i flere af nedenstående udsagn? - Er du måske den medarbejder vi søger?

  • Jeg har lyst til og afklaret med aften- og weekendarbejde
  • Jeg er mobil og har kørekort
  • Jeg er omstillingsparat
  • Jeg er villig til afløse og tage vikartimer i alle klubber
  • Jeg er en troværdig og afklaret person
  • Jeg har lyst til at inspirere, motivere og udfordre unge
  • Jeg forstår at tage udgangspunkt i de unges ønsker og behov
  • Jeg har et personligt overskud til at give unge en på ”opleveren”


Hvad kan du forvente?
Vi tilbyder dig job i en spændende og udviklende organisation. Vi giver opbakning til handling og vi investerer i din kompetenceudvikling i form af fagrelevante kurser og temadage - bl.a. førstehjælp, køreteknisk kursus m.m.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Bille, på telefon 51 488 277, I tidsrummet mandag til fredag kl. 09.00 – kl. 16.00 hvis du ønsker at vide mere. Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 12. marts.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen – læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament – både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.