Kommunikationsmedarbejder til Værket

Vi søger en engageret og skrivestærk kommunikationsmedarbejder med flair for sociale medier og digital markedsføring. Én som finder det udfordrende og spændende at arbejde selvstændigt med husets eksterne kommunikation og være med til at udvikle både Værkets og Turbinens digitale strategier og profiler.

Vi tilbyder
Du kan forvente en dynamisk hverdag i en kulturinstitution, hvor vi løber stærkt, men smiler undervejs.

Vi tilbyder et stort ansvar med varierende opgaver, der spænder meget bredt.

Som kommunikationsmedarbejder får du mulighed for at sætte dit præg på Værkets sprog og kommunikationsstil. Du vil blive en stor del af videreudviklingen af Værket og Turbinens udtryk og brand.

Du kommer til at være en del af udviklingsafdelingen, der udover kommunikation består af marketing, musikbooking, møde og konference og F&B. Afdelingen er ledet af udviklingschef, som du refererer til. Du vil arbejde særligt tæt sammen med vores marketingskoordinator og husets udviklingschef.

Arbejdet involverer weekend og aftenarbejde, men er primært i dagtimerne.
 

Dine opgaver

 • Forfatte arrangementsrelaterede tekster til bl.a. hjemmeside og nyhedsbreve
 • Skrive pressemeddelelser, akkrediteringer og anden håndtering af presse
 • Levere al tekst og redaktionelt indhold til magasinet DET SKER, som udkommer tre gange årligt
 • Skrive afrapporteringer og sammenfatte årsberetninger
 • Teksthåndtering af kundehenvendelser, eksterne partnere og daglige ad hoc-opgaver
 • Ansvar for husets sociale medier - det daglige flow, overvågning og vedligeholdelse samt udvikling af strategi, koncept og indhold

 

Vi forventer, at du

 • er en sikker skribent og kommunikatør
 • er struktureret og kan arbejde selvstændigt
 • har sans for marketing og gode salgsevner
 • forstår dig på digital markedsføring og forstår, hvordan de sociale medier bruges som branding og til kommercielle formål
 • har et skarpt øje for den gode historie og er både opsøgende og meddelende overfor pressen, samarbejdspartnere og andre aktører – ligesom medieovervågning ligger dig naturligt
 • har et højt personligt drive, en positiv indstilling og er en holdspiller
 • har højst sandsynligt uddannelse eller erfaring inden for kommunikation, marketing eller journalistik

 

Ansættelsesvilkår
Værket er en kommunal virksomhed i Randers Kommune. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. april 2018 eller snarest muligt.

 

Ansøgning
Ansøgningen skal sendes online via Randers Kommunes rekrutteringssystem senest den 8. februar 2018.

Vi indkalder til samtale pr. mail den 14. februar og afholder første runde samtaler den 20. og 21. februar – eventuelt anden runde samtale efter aftale.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune hører kulturområdet under Sundhed, Kultur og Omsorg. Vi arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. På kulturområdet samarbejder vi med frivillige og foreninger, arbejder inden for kunst- og kulturområdet og har ansvaret for bibliotekerne i kommunen og for kulturinstitutioner som Værket og Museum Østjylland. Vi er medarbejdere med en række forskellige funktioner. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.