Tilkaldevikarer til Oust Mølleskolen

Oust Mølleskolen i Randers søger tilkaldevikarer til Helddagsskolen, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Oust Mølleskolen er Randers Kommunes Heldagsskole, som tilbyder special- og socialpædagogisk bistand og undervisning til 6- 12 årige børn med store adfærdsmæssige og/eller emotionelle problemer. Vi kan tilbyde et afvekslende og spændende job i et varmt, og uhøjtideligt miljø blandt 24 børn og et engageret personale af lærere, pædagoger og servicemedarbejdere - og med forældrene inddraget i hverdagen.


Vi søger således personer der har lyst til at være tilkaldevikar ved sygdom, ferie m.m. Minimum 3 timer pr. vagt. Vagter kan være i tidsrummet mandag – fredag: kl. 7.45 – 16.00.


Det er ikke et krav, at du er uddannet pædagog eller lærer, men erfaring og interesse indenfor det specialpædagogiske område er en fordel.


Vi søger personer der:

  • er pligtopfyldende og fleksible
  • er fagligt kompetente
  • er god til at være varm og ”tydelig” som voksen
  • har god indlevelsesevne


Se mere på skolens hjemmeside her.

Vi skal have din ansøgning senest den 28. februar 2018 med kopi af relevante papirer.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen – læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament – både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.