Ny lærer til 3. klasse

Her finder du alle ledige stillinger i Randers Kommune

Hobrovejens Skole i Randers søger en fuldtidslærer!

Har du lyst til at blive en del af en engageret og sprudlende personalegruppe, og er du professionel, energisk og fagligt optaget, så er det måske dig, vi har brug for.

Hobrovejens Skole er en folkeskole med elever fra 0.-6. klasse beliggende i Randers centrum. Området er præget af stor diversitet, hvilket også har betydning for elevgrundlaget på skolen. Skolen har ca. 500 elever og omkring 65 ansatte.

Særlige indsatsområder er arbejdet med dataindsamling, læringskonferencer og professionelle læringsfællesskaber, hvor en videreudvikling af teamsamarbejdet, med henblik på at skabe øget sammenhæng i skoleforløbets undervisning og elevens læring, er i centrum. Herudover er vi en del af Randers Kommunes strategi for inklusion – Skolen for alle, hvor der arbejdes med elevers faglighed, trivsel og fravær.

Skolen har i indeværende skoleår været i gang med en stor renovering og fremstår nu med helt nye faglokaler, klasselokaler og flexrum. Herudover har vi fået et helt nyt pædagogisk læringscenter og et multirum med stor scene. I løbet af dette skoleår påbegyndes byggeri af en ny idræts- og bevægelseshal, som også skal rumme skolens juniorklub.

Vi søger en lærer der kan undervise i:
  • Dansk, matematik, idræt, billedkunst og faglig fordybelse på 3. årgang.

Vi forventer, at du
  • er faglig kompetent
  • er en dygtig klasseleder
  • lægger vægt på trivsel, udfordringer og ansvar
  • er i besiddelse af godt humør og har et positivt inkluderende livssyn
  • har lyst og evne til at arbejde i et tæt forpligtende samarbejde

Stillingen er fast, på fuldtid og til besættelse snarest.

For yderligere oplysninger
kontakt skoleleder Mogens Thomassen eller viceskoleleder Lene Hammerby på 89154455.

Ansøgningsfrist
Mandag den 18. december kl. 12.00.

Ansøgninger modtages elektronisk gennem Randers Kommunes hjemmeside og Jobnet.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 20. december 2017.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen – læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament – både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.