Område SYD - En ernæringsassistent eller lignede

Her finder du alle ledige stillinger i Randers Kommune

Vi søger en ny kollega på 30 timer pr. uge. Relevant uddannelse er en forudsætning. Arbejdstiden er mellem kl. 7.00 – 14.00 og der arbejdes minimum hver 3. weekend.

Mad og måltider er en vigtig del af den danske kultur, og måltiderne skal være højdepunkter i den ældres hverdag.

Så har du lyst til at gøre en forskel for vores borgere i Område SYD, er du måske, den person vi står og mangler.
Område SYD har 8 cafeer: Vorup plejehjem, Huset Nyvang, Plejecenter Lindevænget, Thors bakke, Dragonparken, Kristrupcentret, Tirsdalen plejecenter samt Svaleparken.

Som Medarbejder har du gode mulighed for indflydelse på arbejdes tilrettelæggelse og opgaveløsning, samt gode muligheder for personlige udvikling.

Vi søger en kollega
  • Der har interesse og lyst til faget
  • Er udadvendt, aktiv og igangsættende
  • En kollega der også vil medvirke til udviklingen af vores arbejdsområde.
  • Har godt humør og en positiv indstilling
  • Kan arbejde tværfaglig

Der har respekt for og ser gruppens forskelligheder som en styrke.

Aflønning sker efter aftale om Ny Løn.
Ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger vedr. stillingerne kan ske til ernæringsleder Lene Steendahl. Henvendelse skal ske pr mail ls@randers.dk.

Ansøgningen med relevante bilag skal søges elektronisk.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 2.

 

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.