Lærere til Rismølleskolen

Her finder du alle ledige stillinger i Randers Kommune

Rismølleskolen søger lærere

Fast lærerstilling ledig – og midlertidig lærerstilling ledig

Masser af engelsk, og dansk og historie i egen 7. klasse? En fast stilling på fuld tid? Dèt lyder altså godt!

En løs tilknytning til flere forskellige klasser (4., 5., 6., 8. og Mellemrum), fag (historie, musik, billedkunst, idræt) og til Rismølleskolen i det hele taget? Dèt er altså lige mig! Og så er den på 0,81 af fuld tid.

For begge stillinger gælder ansættelse hurtigst muligt. Ansættelsesperioden for den midlertidige stilling løber frem til den 29. juni 2017.

Er du blevet nysgerrig og har du lyst til at vide mere om stillingerne eller skolen, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder, Jan Pedersen, på tlf. nr. 30340416 – eller kigge forbi vores hjemmeside samt vores profil på Facebook.

Rismølleskolen har 525 elever mellem 0. og 9. klasse og ca. 50 medarbejdere. Vi har fuld fart på, for vi vil gerne, at eleverne bliver så dygtige de kan, så sete som de kan og så deltagende som de kan. Udover professionelle læringsfællesskaber, synlige og individuelle læringsmål har vi det sidste år bl. a. også arbejdet med elevernes mindset. Omkring arbejdet med at skabe `Skolen for alle` har vi på Rismølleskolen et særligt fokus på sammenhænge, overgange og bevægelse. For os betyder det bl. a. et samarbejde med dagtilbud og grundskole samt et blik mod det eleverne kan og skal, når de er færdige hos os. Det betyder også, at vi nu er organiseret i 2 afdelinger, og endelig så er elevrådet gået aktivt ind i bevægelsesarbejdet.

Din ansøgning,
der skal sendes elektronisk, skal være os i hænde senest mandag den 18. december kl. 12. Du bedes anføre, hvilken eller hvilke af stillingerne du søger.

Ansættelsessamtaler forventes afviklet onsdag den 20. december 2017.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen – læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament – både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.