Jobkonsulent søges til Integration, Jobcenter Randers

Her finder du alle ledige stillinger i Randers Kommune

Vil du være med til at fortsætte det gode arbejde?

Integration er en del af Jobcenter Randers – og afdelingen varetager opgaver for borgere omfattet af integrationsloven, både den beskæftigelsesrettede indsats og familiesagsbehandlingen.

Én af vores jobkonsulenter har fået andet arbejde og vi leder derfor efter den helt rette person til at indgå i en erfaren og dygtig gruppe af kollegaer der varetager opgaverne omkring den virksomhedsrettede indsats for flygtninge og familiesammenførte.

Opgaveløsningen sker i tæt samarbejde med myndighedssagsbehandlerne, Sprogcenter Randers, samt Jobcenter Randers Erhverv, der er den afdeling, der finder pladserne hos virksomhederne. Som jobkonsulent vil dine opgaver blandt andet være at finde det rigtige match mellem borger og de virksomheder, som Jobcenter Randers Erhverv har lavet åbninger hos, således at du kan iværksætte praktik for borgerne og følge op på målene i disse.

Du varetager også alle opgaver omkring opfølgning, afrapportering og dokumentation, som sker i jobcentrets sagsbehandlingsstyringssystem samt deltager i vores undervisningsforløb for borgerne, hvor vi blandt andet lærer dem at søge job og praktikker.

Vi forventer derfor af dig, at du

 • har erfaring med virksomhedsrettet beskæftigelsesindsats
 • har kendskab til eller erfaring med indsatsen over for borgere omfattet af integrationsloven
 • har gennemslagskraft og er god til tydelig skriftlig og mundtlig kommunikation
 • kan optræde professionelt i virksomhedskontakten
 • er udadvendt og serviceminded
 • er åben overfor nye udfordringer og muligheder – her arbejder vi innovativt!
 • kan arbejde selvstændigt
 • kan arbejde målrettet for at løfte opgaven
 • kan skabe overblik og prioritere opgaverne
 • kan bidrage med godt humør
 • det er en forudsætning, at du har kørekort og mulighed for at bruge egen bil, da jobbet medfører en del udegående funktioner.


Vi kan tilbyde

 • et selvstændigt arbejdsområde med indflydelse på eget arbejde
 • et godt arbejdsklima med faglig opbakning af leder, faglig konsulent og 36 kolleger
 • indflydelse på den socialfaglige udvikling.


Din personlighed, det at du ønsker at opnå resultater i et fællesskab og dine erfaringer som jobkonsulent spiller en stor
rolle – samtidig med, at det er helt afgørende for os, at du kan møde borgeren med de forventninger, som loven lægger op til.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse 1. januar eller 1. februar 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter HK’s eller DS's overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved afdelingsleder Laila Jerming Graf på tlf. 21 19 06 91.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt den 18. december 2017.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er vi i alt cirka 8.500 medarbejdere, der arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Social og Arbejdsmarked dækker over både socialt udsatte, handicap, psykiatri og arbejdsmarkedsområdet i Randers Kommune. Vi er både en myndighed, der gennem en korrekt og sikker sagsbehandling, bevilger ydelser til borgere. Og så er vi en bred vifte af medarbejdere, der gennem specialpædagogiske, socialfaglige og arbejdsmarkedsrettede indsatser støtter borgere i at få en bedre hverdag og klare sig mest muligt selv. Vi arbejder tværfagligt – og tæt sammen med andre forvaltninger for at sikre en helhedsorienteret og koordineret indsats.