Miljøsagsbehandler til miljøgodkendelser og tilsyn med virksomheder

Her finder du alle ledige stillinger i Randers Kommune

Miljøsagsbehandler

Miljø og Teknik søger en ingeniør eller lignende til at arbejde med sagsbehandling inden for virksomhedsområdet og miljøbeskyttelsesloven. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Stillingen er knyttet til Virksomhedsgruppen, hvor der er 6 personer, der arbejder med opgaver indenfor virksomheder og jordforurening. Virksomhedsgruppen er en del af sektionen for Miljø, Natur og Landbrug.


Dine arbejdsopgaver bliver primært:

 • Miljøgodkendelser i henhold til kap. 5 i miljøbeskyttelsesloven.
 • Tilsyn med virksomheder, herunder autoværksteder, mv.
 • Generel sagsbehandling i henhold til miljøbeskyttelsesloven, herunder behandling af klager over støj, affald, røg, mv.
 • Tilslutningstilladelser til offentlig kloak.
 • Miljøforhold i forbindelse med planlægning, herunder lokalplanlægning.
 • Afhængig af dine kompetencer og interesser kan du komme til at arbejde med særlige virksomheder/brancher, miljøvurderinger eller andre af gruppens opgaver.

Du kan blive inddraget i afdelingens øvrige opgaver.

Erfaring inden for området prioriteres højt.

Miljø og Teknik er en brugerorienteret og erhvervsvenlig kommunal forvaltning, hvor vi finder løsninger og hvor helhedsorienteret sagsbehandling er en af grundstenene for at kunne yde den bedste service.


Vi forventer, at du:

 • Tænker i helheder, kan finde løsninger og samarbejde med vores interessenter
 • Arbejder selvstændigt og har gennemslagskraft og kan håndtere de vanskelige sager inden for området
 • Har mod på at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed i Randers Kommune
 • Kan håndtere flere opgaver samtidigt
 • Trives med uforudsigelighed i en travl hverdag
 • Er rummelig og fleksibel i forhold til stillingsopslagetHar gode it-færdigheder


Vi tilbyder:

 • Dygtige kolleger, der sammen med dig skaber en god arbejdsdag med en uformel og lun omgangstoneKollegaer, der udvikler i fællesskab og som værdsætter sparring, udvikling og nytænkning.
 • Mulighed for at løse mangeartede og udviklende opgaver i en arbejdsdag, du selv har indflydelse på
 • Mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor digitalisering, offentlig administration GIS, vidensdeling, kommunikation og formidling


Løn og ansættelsesforhold:

Der er tale om en fast stilling. Arbejdsstedet er rådhuset i Randers, arbejdstiden er 37 timer om ugen og der er fleksibel arbejdstid. Start snarest muligt.

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation i henhold til principperne i ny løn.


Vil du vide mere

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jeannette Rosager-Hansen på telefon 25 44 16 85 eller email: Jeannette.Rosager-Hansen@randers.dk – eller sektionsleder for Miljø, Natur og Landbrug Ove Nørregaard på tlf. 89 15 185 0 eller email: ON@randers.dk.

Oplysninger om kommunen kan findes på www.randers.dk

Ansøgningen:

Alle uanset køn, etnisk baggrund m.v. opfordres til at søge.

Ansøgningen skal sendes via Randers Kommunes rekrutteringssystem. Ansøgningen og bilag skal være modtaget senest mandag den 11. december 2017.

Samtaler forventes afholdt tirsdag den 19. december 2017.


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har cirka 8.500 medarbejdere. Vi arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Miljø- og teknikområdet i Randers Kommune dækker over en bred vifte af service og opgaver inden for miljø, natur, landbrug, trafik, veje, grønne områder, ejendomsdrift mv. I alt er ca. 600 medarbejdere beskæftiget inden for området, som har et samlet årligt driftsbudget budget på over 300 mio. kr. Vi arbejder hver dag på at vedligeholde og udvikle Randers Kommunes fysiske omgivelser og sikre en korrekt og sikker sagsbehandling. Vi leder efter løsninger og skaber resultater. Vores medarbejderstab spænder vidt – fra ufaglærte til højt specialiserede akademikere. Udgangspunktet for os alle er et fælles fundament, der skaber en klar retning for arbejdet og binder organisationen sammen i et udviklende fællesskab.