Sygeplejersker på Plejecentret Solbakken

Her finder du alle ledige stillinger i Randers Kommune

Er du sygeplejerske og vil prøve noget nyt, så skal du læse videre

Brænder du for de ældre og for den grundlæggende sygepleje?

Solbakken ønsker at få 2 sygeplejersker ansat i 30-32 tim/ugen, med ansættelse pr. 1. februar, men timetal og opstart er altid en dialog værdig.

Vi brænder for at gøre en forskel for de ældre og ønsker kolleger, der vil gå ind i arbejdet med samme ildhu!

Banker dit hjerte lidt hurtigere ved tanken om, at du kan være med til at gøre en forskel?

Drømmer du om, at bruge din egen faglighed til, at få andre til at lykkedes, så er Solbakken stedet for dig. Har du en ægte lyst til, at tænke sundhed ind i et perspektiv, der giver mening for den enkelte beboer og deres pårørende, så kan du være lige den vi søger.

Da vores beboere kan bo her på Solbakken i kortere eller længere tid, er det nødvendigt, at lære den enkelte beboer og dennes pårørende godt at kende, således, at man kan give den bedst mulige pleje ud fra deres ønsker og behov.

Der foregår erfaringsudveksling, sparring og undervisning på tværs af alle faggrupper. Vi arbejder i teams. Vi har ergo- og fysioterapeutansat på Solbakken.Vi er i konstant udvikling i forhold til teams, struktur og samarbejde.

Der vil være undervisning, eller anden mødevirksomhed, et par gange om måneden. Der vil være mulighed for faglig refleksion sammen med kollegerne.

Du vil blive en del af dygtige og engagerede medarbejdere, som har et godt socialt sammenhold. Vi har en god stemning, og har let til smil.

Vi har nogle rigtig gode fysiske rammer – bl.a. en stor og rummelig dagligstue, der bruges af beboerne til fælles spisning og hyggeligt samvær m.m.

Oplæringen vil foregå i dagvagter den første tid, hvorefter man begynder at gå med i vagt. Vi arbejder hver 2-3. weekend i otte timers vagter.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Kan lide den grundlæggende sygepleje.
 • Finder udfordringer i både komplekse og planlagte beboerforløb.
 • Finder udfordringer i det tværfaglige samarbejde
 • Vægter kvalitet og samarbejde højt
 • Kan lide en travl hverdag med mange bolde i luften
 • Har et godt humør
 • Ønsker at gøre en forskel for beboerne/de pårørende
 • Gerne vil udvikle dig fagligt og personligt
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Med tiden gerne vil engagere dig i Solbakkens forskellige udviklingsgrupper.
 • Er fleksibel, stabil og robust.
 • Vi vægter, at tilpasse arbejdsliv og privatliv til hinanden.


Det psykiske arbejdsmiljø handler for os om en positiv tilgang til tingene. At man, trods travlhed og pressede situationer, kommunikerer på nærværende og hensigtsmæssig måde.

Solbakkens ledelse består af en centerleder og en afdelingsleder.

Der må påregnes en prøvetid på tre måneder.

Du er også meget velkommen til at komme forbi Solbakken og møde os.

Yderligere oplysninger om stillingen kontakt Afdelingsleder Tina Engstrøm på tlf. 89 11 13 00 / 51 36 82 92.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 51.
 

Lidt om os - Et Plejecenter med holdninger
Plejecentret Solbakken er en selvejende institution og drives af Syvende Dags Adventistkirken, ud fra dens kristne grundværdier med et sundt miljø. Vi tilbyder et 100% røgfrit miljø og
vores produktionskøkken tilbereder overvejende vegetarisk kost.

Vi lægger stor vægt på den individuelle omsorg, og søger at give beboerne mulighed for at leve deres eget liv i et nært, familiært miljø. Vor pleje tager udgangspunkt i og med respekt for den enkelte beboers fysiske, psykiske, sociale og åndelige behov.

Du kan læse mere om os på www.solbakken.randers.dk


Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.