Stud. jur. søges til Miljø og Teknik

Her finder du alle ledige stillinger i Randers Kommune

Er du vores nye Stud. jur.?

Virkeligheden kalder! Nu har du muligheden for at afprøve det, du har lært i en kommunal forvaltning. Vi har en stilling ledig som stud. jur. i Miljø og Teknik i Randers Kommune. Vi er en kundeorienteret forvaltning, som gør en forskel for erhvervslivet og borgerne i Randers Kommune.
 
Du vil få indsigt i en kommunal forvaltnings arbejde, få relevant faglig erfaring og mulighed for at etablere netværk.

Du skal kunne arbejde struktureret, målrettet og selvstændigt, og samtidig være god til at samarbejde. Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor der er travlt, men også uformelt og alsidigt.

Som studentermedhjælper vil du indgå i forvaltningens sekretariat og gruppen af jurister, som til dagligt beskæftiger sig med et bredt spektrum af juridiske opgaver, f.eks. forvaltningsret, miljøret, aftaleret samt plan- og almenboliglovgivningerne. 

Eksempler på mulige arbejdsområder:
 • Håndtering af aktindsigt
 • Udarbejdelse af juridiske notater
 • Research i forbindelse med udarbejdelse af juridiske notater
 • Løsning af ad hoc opgaver i forvaltningen
 • Generel assistance til afdelingens jurister

Vi forventer, at du:
 • Er jurastuderende på kandidatdelen
 • Har gode formuleringsevner, såvel skriftligt som mundtligt
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har gå-på-mod og ønsker nye udfordringer
 • Er omstillingsparat i en travl hverdag

Vi tilbyder:
 • Et spændende, udfordrende og varieret arbejde, der giver konkret erfaring med juridisk arbejde i en politisk styret organisation.
 • En uhøjtidelig omgangstone.
 • Inspiration og relevant hjælp til opgaveskrivning.

Løn og ansættelsesforhold
Det ugentlige timetal vil være på 10-14 timer. Ansættelse sker som udgangspunkt for en tidsbegrænset periode frem til sommeren 2019 eller det tidspunkt, hvor du regner med at blive færdig.

Kandidatstuderende bliver ansat i henhold til AC overenskomst for bachelorer.
Der ydes ikke kørselsgodtgørelse i forbindelse med ansættelsen.

Arbejdssted:
Miljø og Teknik, Sekretariatet, Laksetorvet i centrum af Randers. Der er gode muligheder for offentlig transport til/fra Randers. F.eks. varer den offentlige transport mellem Randers og Aarhus 30-45 minutter hver vej enten med tog eller bus.

Ansøgningsfrist
23. september.

Vi holder samtaler d.en 26. september.

Opstart 1. oktober hvis det er muligt - ellers snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Sidsel Homann på mail homann@randers.dk eller tlf. 23 37 83 67.

 

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har cirka 8.500 medarbejdere. Vi arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Miljø- og teknikområdet i Randers Kommune dækker over en bred vifte af service og opgaver inden for miljø, natur, landbrug, trafik, veje, grønne områder, ejendomsdrift mv. I alt er ca. 600 medarbejdere beskæftiget inden for området, som har et samlet årligt driftsbudget budget på over 300 mio. kr. Vi arbejder hver dag på at vedligeholde og udvikle Randers Kommunes fysiske omgivelser og sikre en korrekt og sikker sagsbehandling. Vi leder efter løsninger og skaber resultater. Vores medarbejderstab spænder vidt – fra ufaglærte til højt specialiserede akademikere. Udgangspunktet for os alle er et fælles fundament, der skaber en klar retning for arbejdet og binder organisationen sammen i et udviklende fællesskab.