Personale til vikarvagter om natten til Ældreområdet

Her finder du alle ledige stillinger i Randers Kommune

Ældreområdet i Randers kommune søger personale til vikarvagter om natten

Social- og sundhedsassistenter, -hjælpere, sygeplejersker og sygeplejestuderende søges som vikarer til udekørende natcenter.

Ældreområdet i Randers kommune søger personale til vikarvagter om natten.
Har du lyst til at supplere dit nuværende arbejde eller studie med nogle vagter om natten, eller har du bare lyst til en nattevagt ind imellem når det passer ind i dine øvrige aktiviteter, så er du måske den afløser vi mangler i natcenteret.
Natcenteret har base på Kollektivhuset i Randers NV, og løser både planlagte og akutte opgaver hos borgere i hele Randers kommune. Medarbejdergruppen er en sammensætning af sosu-hjælpere, sosu-assistenter og sygeplejersker, som møder ind sammen og løser opgaverne i et tværfagligt fællesskab.
Natcenteret er en rigtig spændende arbejdsplads, hvor der er mulighed for tæt tværfagligt samarbejde og stor selvstændighed i opgavevaretagelsen. I natcenteret bruger vi kun vikarer som vi har oplært til opgaven, og som er en del af vores eget vikarkorps. Da vi lige nu har nogle vikarer der skal videre i anden uddannelse, har vi brug for nogle nye kræfter vi kan trække på. Hvis dette har fanget din interesse så send en ansøgning til os.

Kvalifikationer vi søger
  • du skal være uddannet sosu.- hjælper, -assistent eller sygeplejerske eller sygeplejestuderende
  • du skal være service minded
  • kunne bevare Overblik i pressede situationer
  • ave lyst til at tage nattevagter, nogle gange med kort varsel
  • have kørekort, og have mod på, at køre alene rundt om natten.

Vi tilbyder
  • højt fagligt niveau med tæt samarbejde mellem faggrupper
  • stor selvstændighed i arbejdet
  • et spændende job, hvor ikke to nætter er ens
  • muligheden for at blive oplært til jobbet og blive tilbudt vagter når vi mangler, nogle gange med kort, andre gange med længere planlægning.
 
Løn og arbejdsvilkår
Ansættelsesforhold og aflønning i henhold til gældende overenskomst

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til sygeplejeleder Anne Kirstine Holdgaard på mail: anne.kirstine.holdgaard@randers.dk.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og ældreområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.