Er du vores nye anlægsgartnerelev på Randers Kommunes kirkegårde?

Anlægsgartnerelev

Nordre og Østre Kirkegårde i Randers Kommune beskæftiger i øjeblikket 14 medarbejdere inden for vedligeholdelse af kirkegårdenes grønne områder og gravsteder. Praktikken på kirkegårdene kommer derfor til at omfatte, vedligeholdelse af gravsteder, grandækning, nedlægning af gravsteder, anlæg af nye gravsteder samt vedligeholdelse af de grønne områder på kirkegårdene.

Nordre og Østre Kirkegårde i Randers Kommune søger en ny elev med opstart i foråret. Vi kan tilbyde en elevplads med mange muligheder for den, som har interesse i kirkegårdsdrift. For den rette ansøger kan vi tilbyde stor selvstændighed i opgaveløsningen samt gode muligheder for at have indflydelse på eget praktikforløb.

Driftsafdelingen, som kirkegårdene hører ind under, er en moderne organisation med mange forskellige kompetencer samlet på et sted, som du har mulighed for at trække på i din elevtid. Omgangstonen hos os er uformel og kammeratlig.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så søger vi en elev, der har stor interesse for anlægsgartnerfaget og som er villig til at dygtiggøre sig samt bidrage aktivt og konstruktivt til driften af kirkegårdene i Randers Kommune.

Har du tilmed et godt humør og en positiv tilgang til arbejdet, kan det være, at det er dig, der skal være vores nye elev på kirkegårdene.
Vi forventer, at du har kørekort B eller er villig til at tage det i forbindelse med uddannelsen til anlægsgartner.

Vi afholder samtaler i uge 11 og for den rette ansøger vil der være opstart den 3. april 2017.

Hvis du har spørgsmål til elevpladsen, er du velkommen til at kontakte Thue de la Cour på 22 49 06 11 eller Frank Poulsen på 22 49 06 12.

Ansøgningsfristen er fredag den 10. marts 2017 kl. 12.00.
 

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har cirka 8.500 medarbejdere. Vi arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi altid har fokus på mulighederne frem for begrænsningerne. Miljø- og teknikområdet i Randers Kommune dækker over en bred vifte af service og opgaver inden for miljø, natur, landbrug, trafik, veje, grønne områder mv. I alt er ca. 160 medarbejdere beskæftiget inden for området, som har et samlet årligt driftsbudget budget på over 250 mio. kr. Vi arbejder hver dag på at vedligeholde og udvikle Randers Kommunes fysiske omgivelser og sikre en korrekt og sikker sagsbehandling. Vi leder efter løsninger og skaber resultater. Vores medarbejderstab spænder vidt – fra ufaglærte til højt specialiserede akademikere. Men udgangspunktet for os alle er et fælles fundament, der skaber en klar retning for arbejdet og binder organisationen sammen i et udviklende fællesskab.