Sekretariatschef til Børn og Skole

En meget attraktiv karrierestilling tæt på det største direktørområde i kommunen

Sekretariatschef til Børn og Skole i Randers Kommune
 
Børn og Skole søger en sekretariatschef, som har drivkraften til at organisere, styre, strukturere og facilitere. Med dine stærke samarbejdsevner og vedholdenhed skal du kunne støtte og skubbe organisationen, ligesom du med din anerkendende ledelsesstil har blik for både arbejdsmiljø og dine medarbejderes kompetencer.

Som sekretariatschef kommer du til at stå i spidsen for et fælles tværgående forvaltningssekretariat, der varetager en række forskellige strategiske, administrative og styringsmæssige opgaver i forhold til de politiske udvalg, direktøren og de forskellige fagområder i Børn og Skole.


Dine overordnede opgaver
Du har den faglige og personalemæssige ledelse af sekretariatets knap 30 dygtige og engagerede medarbejdere.
Du bliver en del af forvaltningens chefgruppe, der alle har fagspecifikke erfaringer og kompetencer på deres respektive ansvarsområder. Du skal bidrage til chefgruppens samarbejde og udvikling – også som sparringspartner og koordinator i administrative opgaver i forhold til fagcheferne.
Du vil referere til direktøren for Børn og Skole, som du også er sparringspartner for i alle tværgående og strategiske spørgsmål.

Yderligere information
Læs meget mere om stillingen i job- og personprofilen. For yderligere spørgsmål kan du ringe til direktør for Børn og Skole, Hans Minor Vedel på tlf. 2121 7003.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Randers Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.job.randers.dk
 

Søg stillingen

Tilbage til joboversigt

Randers Kommune har i alt cirka 8.500 medarbejdere, der arbejder efter byrådets Vision 2021. Det betyder, at vi har fokus på muligheder og løsninger. I Børn og Skole har vi ansvar for driften og udviklingen på en lang række spændende områder. I de kommunale dagtilbud og folkeskoler arbejder pædagoger og lærere med at udvikle børnene både fagligt og socialt. I Børn og Familie yder vi hjælp og støtte til børn og unge med særlige behov og deres familier.